Diensten » Onze filosofie

Onze filosofie

Fluiconnecto streeft naar langdurige relaties met klanten en leveranciers en ziet de sleutel tot succes in de volgende uitgangspunten:

 Leverancierskeuze

De door Fluiconnecto geïmporteerde artikelen zijn alle A-merken. Onze leveranciers beschikken over eigen ontwikkel- en testfaciliteiten die mede toegankelijk zijn voor Fluiconnecto, zodat wij onze klanten optimaal kunnen ondersteunen bij het vinden van oplossingen.

 Deskundig advies

Fluiconnecto beschikt over een eigen technische staf die een brug slaat tussen de mogelijkheden van leveranciers en de specifieke behoeften van de klanten. Waar nodig ontwerpt Fluiconnecto zelf specifieke oplossingen.

 Directe levering

Door het aanhouden van uitgebreide voorraden in het centrale magazijn en de Fluiconnecto servicepunten is Fluiconnecto in staat te leveren met eenhoge leverbetrouwbaarheid.

 Snelheid en flexibiliteit

De snelheid van Fluiconnecto is zodanig dat klanten op Fluiconnecto vertrouwen waardoor de continuïteit niet in gevaar komt.

 Logistiek op maat

Door het werken in 1 planning- en productiesysteem (ERP) in combinatie met decentrale servicepunten zijn wij in staat optimaal te integreren met de logistieke behoefte van de klant.

Denk hierbij aan:

 Maatschappelijk verantwoord

Fluiconnecto ziet maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) als een toekomstgerichte manier van zakendoen. Fluiconnecto streeft daarom naar een balans tussen een goed welzijn van medewerkers en maatschappij (People), een beter milieu (Planet) en een gezond bedrijfsrendement (Profit).

 

 

Meer info


 Maintenance, Repair en Overhaul
 Fluiconnecto en OEM
 Service on Site: mobiele slangenservice
 Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo)