nieuwsblog » Meer over Fluiconnecto's bewezen support services in hal 2

Meer over Fluiconnecto's bewezen
support services in hal 2

Op de beurs Offshore Energy 2017 toonde Fluiconnecto haar on- en offshore producten en services om bedrijven te ontzorgen bij gepland onderhoud, nieuwbouw of spoedreparaties.


Fluiconnecto ontzorgt bij grote en kleine projecten, bij een eenmalige opzet of met continue leveringen, of het nu gaat om know-how in hydrauliek of hydrauliek-componenten voor het machinepark, een vloot aan schepen of voertuigen.

 

Offshore projecten
Voor correctief en preventief onderhoud, inmeten, taggen, inspecteren en vervangen van (hydrauliek)slangen werken Fluiconnecto's ervaren en gecertificeerde technici offshore op platforms, maar ook bij onder meer overhaul in de haven.


Fluiconnecto werkt op de locatie van de klant zelf, zodat er geen tijd verloren gaat. Voor werkzaamheden die vooraf kunnen worden uitgevoerd werkt Fluiconnecto vanuit haar servicepunten en haar centrale werkplaats.

 

On-board projecten
Voor correctief en preventief onderhoud, inmeten, taggen, inspecteren en vervangen van (hydrauliek)slangen werken de technici van Fluiconnecto aan boord van schepen, zowel in havens wereldwijd als tijdens de vaart.

 

Geschoolde technici
Om de gezondheid van mens, machine en milieu te waarborgen, zijn Fluiconnecto's monteurs onder meer gecertificeerd voor:

 

 • SSIC - Shipyard Safety Instruction Course
 • SOC - Safety Operation Course
 • BOSIET
 • VCA
 • Off Shore Medical Certificate

Overige services
Fluiconnecto toont op de beurs in Amsterdam ook diverse andere services zoals 24/7 slangenservice op locatie, preventief onderhoud, het flui-ID Hose management programma, support bij nieuwbouw en prototyping en bij het overhalen van machines.

 

Oil & Gas producten
Fluiconnecto levert aan de Oil&Gas industrie onder meer slangen en koppelingen:

 

 • Drilling-slangen:
  rotary/vibrator, choke&kill, BOP, cementing,
  slickline/wireline, grease injection

 • Hydrauliek-slangen:
  high pressure hydraulic lines,
  high temperature return lines

 • Transport-slangen:
  transfer of liquid and solid substances,
  high temperature air/compressor/oil,
  bulk material transfer

 • Connectoren:
  drilling connectors, quick couplings, hydraulic connectors

 • Accessoires

Fluiconnecto globaal
Fluiconnecto is een toonaangevende internationale service-organisatie met de focus op (hogedruk hydrauliek) slangen en koppelingen, zowel voor levering van componenten, het verzorgen van onderhoudsdiensten en het overdragen van kennis van producten en toepassingen aan alle marktsegmenten, dit alles via een mondiaal netwerk beschikbaar op 5 continenten, afgestemd op de lokale marktsituatie.

 

Lokaal
In de Benelux heeft Fluiconnecto 17 hydroshops (servicepunten), een groot aantal Service on-site bussen en biedt Fluiconnecto 24/7/365 service.

 

Contactgegevens
Fluiconnecto B.V.
Van der Giessenweg 9
2921 LP Krimpen aan den IJssel
T: +31 (0)180 511 411
E: info@fluiconnecto.nl
www.fluiconnecto.nl

 

 


--bijgewerkt 16 okt 2017


Meer info


 Alle berichten