Over Fluiconnecto  »

Fluiconnecto - WE KEEP IT RUNNING

Fluiconnecto is een toonaangevende internationale service-organisatie met de focus op (hogedruk hydrauliek) slangen en koppelingen, zowel voor levering van componenten, het verzorgen van onderhoudsdiensten en het overdragen van kennis van producten en toepassingen aan alle marktsegmenten, dit alles via een mondiaal netwerk afgestemd op de lokale marktsituatie.

Globaal
De Fluiconnecto-organisatie is lokaal aanwezig op 5 continenten door middel van een steeds verder groeiend netwerk van Hydroshops (servicepunten), on-site werkplaatsen en Service-On-Site bussen.


Benelux
Zowel Manuli Rubber Industries (MRI) als de oorspronkelijke HEBU-organisatie hebben een staat van dienst van meer dan 75 jaar. Sinds de overname door MRI, is Fluiconnecto onze naam. Het Fluiconnecto hoofdkantoor voor de Benelux is gevestigd in Krimpen aan den IJssel; de hydroshops zijn verspreid over Nederland en België.

 

Logistiek, service op maat, deskundig advies, snelheid en flexibiliteit zijn kernbegrippen voor zowel het hoofdkantoor met haar centrale werkplaats als voor de hydroshops.


Markten
In de Benelux is Fluiconnecto actief op twee markten: de OEM-markt (eerste opbouwers) en in de MRO-markt (voornamelijk vervanging en reparatie). Fluiconnecto levert aan alle marktsegmenten, zowel mondiaal als lokaal.